Ověřujeme budoucnost

Aktuality, články a novinky

Vyberte kategorii
0
Vyberte rok
0
Sales meeting u nového dodavatele SMT Thermal Discoveries

Před začátkem léta jsme vyrazili k našemu novému dodavateli SMT Thermal Discoveries na Sales meeting.

Úspěšné dodání ICT flying probe testeru Takaya pro Siemens

Letos jsme nainstalovali krásně nakonfigurovaný APT 1400 FA ICT flying probe od výrobce Takaya pro trutnovskou společnost Siemens.

SEMINÁŘ IMT 2024

Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás pozvat na tradiční seminář plný technologických lákadel a novinek nejen z SMT průmyslu.

Potkáme se na SMT Connect v Norimberku?

Vážení zákazníci, dovolte nám Vás pozvat na další ročník mezinárodního veletrhu výroby elektrotechniky a elektroniky - SMT Connect v německém Norimberku.

Představujeme nového partnera v oblasti strojního vidění: Teledyne Dalsa

Jsme nadšení, že můžeme oznámit novou expanzi naší firmy IMT do oblasti průmyslového strojního vidění díky partnerství s renomovanou značkou Teledyne Dalsa.

IMT se chystá na Veletrh robotických příležitostí

Společnost IMT se chystá na významnou událost v oboru robotiky a automatizace. Od 28. do 30. května 2024 se zapojí do veletrhu robotických příležitostí společnosti Fanuc.

Obchod a kultura: Cesta za technologickými inovacemi a místními zážitky na Taiwan

Minulý týden přinesl mimo jiné i zajímavou obchodní cestu na Sales meeting našeho nového partnera v oblasti ICT testování na Taiwan.

Netradiční instalace technologie v Srbsku

IMT Technologies & Solutions od svého založení v roce 2012 působí na českém a slovenském trhu. Letos jsme ale pro instalaci zařízení zamířili mimo naše hranice, a to konkrétně do Srbska.

30. ročník veletrhu Amper: Ohlédnutí za úspěšnou prezentací technologií IMT

V polovině března jsme tradičně představili naše technologie na veletrhu Amper. Jubilejní 30. ročník přivítal přes 400 vystavovatelů ze 23 zemí.

Volné kapacity CNC nástrojárny IMT

Od konce března 2024 nabízí společnost IMT Technologies & Solutions volné kapacity své nástrojárny.

Představujeme nového dodavatele SMT Thermal Discoveries

Od března 2024, je společnost IMT Technologies & Solutions s.r.o. novým obchodním partnerem společnosti SMT Maschinen- und Vertriebs GmbH and Co. KG pro území České republiky a Slovenska.

Pozvánka na Amper 2024

Veletrh Amper 2024 v Brně se blíží a IMT bude i letos patřit mezi přední vystavovatele. Srdečně Vás zveme na náš stánek v hale F na místě 2.14!