Ověřujeme budoucnost

Rentgenová počítačka součástek XRHCount od Visiconsult je úspěšně instalována po celém světě. Noví zákazníci můžou nyní těžit z dalších vylepšení, které zařízení činí ještě více chytrým, spolehlivým a všestranným.

Jakmile XRHCount dorazí na místo určení je připravený k použití. Tento plug and play model je založený na globální databázi, uloženou lokálně a tak není nutné systém učit na místě. Důsledkem je nulová ztráta času při implementaci zařízení. Stále můžete využít zaběhnutého cloudu, ale nyní je možné jej využít i offline. Nová generace systémů je až o 20% rychlejší a průměrný čas na přepočtení kotouče je 8,5 sekundy. Při využití funkce počítání 4 kotoučů zároveň je to dokonce jen 2 sekundy na kotouč.

Následující tabulka ukazuje porovnání časů při použití různých konfigurací a započítává vložení materiálu + analýzu komponent + vyložení.

Vkládací šuplík byl mechanicky upraven a optimalizován za použití lineárního vedení a snížením váhy. Čas na údržbu je dále snížen umožněním přístupu technikovi z více míst.

 

Nejnovější verze software má nyní velmi intuitivní GUI, který byl vyvinut na základě zákaznických požadavků na dotykovou obrazovku.

Pro náročné uživatele je možné integrovat robotická ramena nebo dokonce inline systém a XRHCount je připraven na napojení do stávajících firemních sítí. Real-time data je možné integrovat do firemních ERP systémů nebo je exportovat do standardních formátů XL, CSV nebo TXT.

Daniel Kotrba

Sales Engineer

kotrba@imtts.cz
+420 702 235 262