Ověřujeme budoucnost

Trojice našich obchodníků vyjela minulý týden na čtyřdenní cestu za našimi dodavateli v Holandsku (Rijkevoortsedijk) a Německu (Düsseldorf a Dortmund).

První zastávkou byl partner Systech Europe v Düsseldorfu, který zastupuje na evropském trhu společnost Takaya. Stroje Takaya patří mezi nejrychlejší ICT flying probe testery na světě.

Poté měli naši obchodníci namířeno do MG Products v Holandsku. MG Products se řadí mezi naše nejnovější dodavatele a díky nim jsme mohli rozšířit nabídku fixtur pro elektrické a funkční testování.

Poslední destinací byl Doceram, dodavatel sídlící v německém Dortmundu. Doceram vyrábí průmyslovou keramiku. IMT na českém a slovenském trhu prodává keramické konektory, centrovací piny, doplňky pro průmyslovou automatizaci a termoizolační materiály Dotherm.

Touto cestou po západní Evropě jsme ukončili období dovolených a náš obchodní tým znovu rozjíždí kolotoč návštěv, veletrhů a dalších aktivit.

Nejbližší akce, na kterou se chystáme, bude účast na veletrhu MSV v Brně. Veletrh se uskuteční od 4. do 7. 10. 2022. Zastavte se za námi na stánek do haly F.  Dále se můžete těšit na seminář elektrického testování v sídle naší firmy s právě zmíněnou Takayou, MG Products, keramickými díly a dalšími technologiemi.