Ověřujeme budoucnost

V tomto roce nás čeká několik zajímavých události. Plán akcí, na kterých se můžeme společně potkat, Vám přinášíme přehledně již nyní a věříme, že vlivem covidu se již nebudou tato setkání rušit.

AMPER – Brněnské výstaviště – 17.-20. května 2022

Po dvouleté odmlce se těšíme na 28. ročník veletrhu Amper. Na dosud největším stánku Vám představíme stálice i novinky od našich dodavatelů i z vlastní dílny. Zaměříme se na trendy v inspekci v SMT, robotizaci a také řešení pro nové výzvy v odvětví eMOBILITY.

Technologický seminář IMT – Valašské Meziříčí – 31.5.-1.6. 2022

V roce 2022 se rovněž po delší odmlce vracíme i s technologickým seminářem. Tématem dvoudenního, již 7.vzdělávacího cyklu, bude inspekce v SMT. Čekají na Vás novinky v oblasti optické i RTG inspekce.

⚠️ℹ️ O možnosti přihlášení vás budeme včas informovat. V případě zájmu nás však můžete kontaktovat již nyní, níže vyplňte formulář.

MSV – Brněnské výstaviště – 4.-7. října 2022

Po loňské premiéře budeme i letos vystavovat na MSV v Brně. Hlavním tématem naší expozice bude NDT inspekce pomocí rentgenu a softwarové možnosti rekonstrukce a vyhodnocení.

Oslavy výročí založení firmy

Letos oslavujeme 10 let testování a inspekce na českém a slovenském trhu. Tento milník si budeme připomínat během roku a doufáme, že ho s námi přijdete oslavit na některou z akcí!

 

Akce, kde nás můžete potkat, si pečlivě zapište do svých kalendářů. Budeme se těšit!

Máte zájem o seminář IMT?

Pošlete nám nezávaznou přihlášku, ozveme se Vám zpět.