Ověřujeme budoucnost

Portfolio sond na vysoké frekvence zahrnuje piny pro testování tzv. kelvinovou metodou a mimo univerzálních pinů, podporujících radiofrekvenční měření a sond pro přímé kontaktování test pointů na DPS, jsou součástí nabídky i řešení určená pro standardizované konektory dle způsobu využití. Souhrn radiofrekvenčních kontaktních řešení nabízí jednotlivé produkty pro testování aplikací v sektoru průmyslových či komunikačních řešení, a především v automotive aplikacích. Kabelové napojení je poté řešeno skrze koncovky mSMP, SMA nebo MCX. Speciální kategorií umožňující přenos vysokých frekvencí v extrémně limitovaných prostorech jsou tzv. Finepitch piny.

Sondy na vysoké frekvence, RF sondy

Automotive řešení

Nabízíme řešení pro spolehlivé a odpružené kontaktování komponent veškerých palubních systémů, obsahujících standardizované konektory jako jsou například Fakra, MATEnet, HFM, MateAX, HSD či H-MTD.

Průmyslové řešení

Testování napříč všemi standardními koaxiálními konektory zajišťuje produktová skupina frekvenčních pinů využívaných v průmyslových řešení.

Komunikační řešení

Kontaktování spínacích konektorů, miniaturních GSG či PCB padů, které využívají vysokofrekvenčního přenosu v komunikačním sektoru.

Fine Pitch

Fine pitch piny jsou extrémně tenké odpružené kontakty s roztečí 0,15-1mm. Tyto piny se neinstalují do samostatných dutinek, ale do bloků. Typickými aplikacemi pak jsou testování čipů nebo testování vysokých frekvencí.

Kontaktujte mne s vaší aplikací

Kontaktovat

Ing. Tomáš Janků

Sales Engineer

janku@imtts.cz
+420 702 253 075