Ověřujeme budoucnost

 

Od úterý 10. do pátku 13. října 2023 vystavujeme na Mezinárodním strojírenském veletrhu na BVV Brno.

Na stánku F 0.44 u společnosti IMT Technologies & Solutions s.r.o. můžete již tradičně narazit na průmyslový rentgen Yxlon Cheetah. Společně s propojením s CT rekonstrukčním software od Volume Graphics můžete nahlídnout pod pokličku nejen obráběných dílů a zajistit tak dokonalou kvalitu vašich výrobků. Nabízíme široké portfolio rentgenových stanic pro testy od nejjemnějších detailů po složité a objemné výrobky a jejich NDT kontrolu touto metodou.

Manipulátory od českého výrobce CactuX, které na našem stánku budou rovněž, jsou ideálními doplňky pro vaši CT inspekci. Jejich kompletní nabídku vám rádi představíme.

Novinkou v portfoliu jsou profesionální 3D skenery EviXscan3D s využitím v průmyslu, výzkumu, lékařství, umění a dalších odvětvích. Na stánku můžete poznat kvalitu skenerů díky 5-osému skeneru EviXmatic 2.0.

Dále představíme autonomní optickou inspekci Inspekto S70. Toto inspekční zařízení pro kontrolu široké škály defektů pracuje na bázi algoritmů umělé inteligence, které výrazně urychlují nastavení inspekčních podmínek. Zařízení hledá odchylky od databáze zlatých vzorků a následně na ně upozorňuje.

Optickou kontrolu bude na veletrhu MSV zastupovat také digitální mikroskop Omni 3 od dodavatele Ash. Digitální mikroskop Ash, který má zobrazení ve full HD, dokáže mimo jiné kontrolované výrobky měřit, a to i v ose Z.

Stálice našeho portfolia, novinky, ale i naše odborníky najdete v hale F na stánku 0.44. Na vaši návštěvu se těší tým IMT.