Ověřujeme budoucnost

Jsme nadšení, že můžeme oznámit novou expanzi naší firmy IMT do oblasti průmyslového strojního vidění díky partnerství s renomovanou značkou Teledyne Dalsa. Tato spolupráce znamená posílení naší nabídky o špičkové průmyslové kamery a příslušenství k nim, které se staly synonymem pro kvalitu a inovaci.

Teledyne Dalsa patří mezi lídry v oblasti vývoje a výroby průmyslových kamerových systémů a je pro nás ctí, že jsme se stali jejich oficiálním partnerem pro Českou republiku a Slovensko. Hlavními produkty, které do našeho portfolia přinášíme, jsou inteligentní kamery, line a area scan kamery, doplněné o širokou škálu softwaru a příslušenství.

Jednou z klíčových výhod spolupráce s Teledyne Dalsa je nejenom vynikající kvalita jejich produktů, ale také jejich široké využití v různých odvětvích průmyslu. Od automobilového průmyslu po farmaceutický průmysl, Teledyne Dalsa poskytuje řešení pro veškeré průmyslové segmenty.

Při zahájení této spolupráce jsme se setkali se zástupci nového dodavatele během sales meetingu, který umožnil oboustranné poznání.

 

V rámci našeho nového partnerství s Teledyne Dalsa jsme také rozšířili naše služby o vlastní laboratoř specializovanou na přizpůsobení aplikací těchto průmyslových kamer na míru potřebám našich zákazníků.

Naše laboratoř je vybavena nejmodernějšími technologiemi a naši odborníci zde pracují na vývoji a optimalizaci aplikací, které maximálně využijí potenciál a přesnost Teledyne kamer pro specifické potřeby našich zákazníků.

Průmyslové kamerové systémy

Smart kamery

Kompletní systém vidění v jedné chytré kameře.

Line scan kamery

Line scan kamery Linea and Piranha nabízejí inovativní černobílý a barevný výkon za atraktivní ceny.

Area scan kamery

Kamery s rozlišením od VGA do 86 MP. Exkluzivní technologie TurboDrive pro nejvyšší snímkovou frekvenci v oboru.

O společnosti Teledyne DALSA

Společnost Teledyne DALSA je mezinárodním lídrem v oblasti vysoce výkonného strojového vidění. IMT je její oficiálním distributorem pro CZ a SK. Společnost Teledyne DALSA zastupujeme v oblasti Vision, v naší nabídce tudíž najdete produkty jako kamery Genie Nano, BOA, Piranha, Linea, Falcon a Lumenera, infrared Explore, 3D senzory Z-Trak a softwarové výbavě iNspect a Sherlock.