Ověřujeme budoucnost

Od března 2024, je společnost IMT Technologies & Solutions s.r.o. novým obchodním partnerem společnosti SMT Maschinen- und Vertriebs GmbH and Co. KG pro území České republiky a Slovenska.

Zleva: Miroslav Kovář (jednatel IMT), Miroslav Galajda (Jednatel SMT-Service), Florian Graf (vedoucí obchodu a marketingu v SMT Thermal Discoveries), Jiří Kadlubiec (Obchodní ředitel v IMT), Daniel Hamann (Manažer obchodu pro Evropu v SMT Thermal Discoveries)

Zastoupení pro celé portfolio SMT

IMT se stává distributorem pro celé výrobní portfolio přetavovacích a vakuových pecí, vytvrzovacích a jiných speciálních pecí. Společně s prodejem bude zajišťována také plná servisní podpora.

Předchozí obchodní a servisní partner, společnost SMT-Service s.r.o. byl převzat společností IMT a budou společně v této oblasti pokračovat jako jedna společnost. Stávající zaměstnanci SMT-Service zůstanou na svých pracovních pozicích a zůstanou alokováni na pobočce v Košicích.

IMT k tomuto týmu doplní další vlastní specialisty ve Valašském Meziříčí. To zvýší obchodní, ale především servisní kapacity a zlepší tím kvalitu služeb zákazníkům.

O společnosti SMT Thermal Discoveries

SMT Maschinen- und Vertriebs GmbH & Co. KG je jedním z lídrů na trhu s výrobními technologiemi elektroniky. V hlavním sídle v německém Wertheimu již přes 35 let vyrábí pájecí pece a termální zařízení, které jsou využívány elektrotechnickém průmyslu na celé planetě. S pobočkami v Číně a Mexiku se SMT Thermal Discoveries řadí mezi globální firmy. Společnost je vlastníkem několika patentů a vyvinula množství inovativních procesů, které se staly technologickým standardem.

 

Florian Graf, vedoucí obchodu a marketingu v SMT Thermal Discoveries: „Lokální obchodní a servisní zastoupení hraje klíčovou roli v úspěchu SMT a vždy nám umožňovalo zůstat v blízkém kontaktu s našimi zákazníky, což je faktor, který odráží podstatu SMT. Zároveň jsme velmi potěšeni, že náš předchozí obchodně servisní partner SMT-Service, především pak samotný Miroslav Galajda, bude ve spolupráci pokračovat a bude našim zákazníkům k dispozici i v nadcházejících letech pod hlavičkou IMT. ”

 

Miroslav Kovář, jednatel IMT: „Jsme hrdí na to mít v portfolio takovouto inovativní a high-end značku. Velice se těšíme na budoucí spolupráci s SMT Thermal Discoveries. V této spolupráci vidíme mnoho synergií s naším stávajícím sortimentem, které budou v konečném důsledku přínosem pro naše zákazníky. Vidíme také velký potenciál růstu obzvláště v oblasti termálních procesů finální montáže, kde může IMT nabídnout také vlastní výrobu jednoúčelových výrobních linek.”