Ověřujeme budoucnost

Vlivem pandemie došlo během posledních dvou let na zrušení několika akcí a veletrhů, ne jinak tomu bylo i u Amperu. IMT vystavovalo naposledy v roce 2019. Letos jsme se vrátili na Amper noblesně s doposud největší expozicí v historii firmy, náš ostrovní stánek v hale F patřil mezi ty nejvýraznější.

Stánek jsme tentokrát rozdělili do částí podle našich nabízených řešení. Návštěvníci brněnského výstaviště mohli obejít stánek IMT a získat informace o inspekci v SMT, elektrickém a funkčním testování, optické kontrole nebo průmyslové automatizaci a také si s námi připomenout 10 let výročí firmy IMT.

Na veletrhu byly k vidění dvě novinky v našem portfoliu. Jednou z nich je revoluční zařízení pro 3D kontrolu laku a transparentních vrstev na DPS – Koh Young Neptune. Druhou novinkou pak byla autonomní optická inspekce – Inpekto S70, která díky AI dokáže hledat a analyzovat chyby nejen na DPS.

Z tradičních a dobře známých technologií jsme ukázali Koh Young AOI, inline rentgen Matrix, automatickou počítačku SMD součástek Visiconsult, FCT/ICT testery Unites a mnoho dalšího.

Velký zájem budil náš robot, kterého mohli zkusit návštěvníci porazit v piškvorkách.

„Je to velice příjemné se opět potkávat osobně. Online konference sice nepříznivou situaci vyřešily, nic ale nenahradí osobní setkání s partnery. Bylo příjemné potkat znovu po takto dlouhé době lidi, kteří se zajímají o naše technologie. Doufáme, že jsme ukázali přesně to, co pomůže zákazníkům s procesem inspekce, testování a automatizace.“

Jiří Kadlubiec, MA - obchodní ředitel IMT

Děkujeme všem, kteří se za námi zastavili na stánku a budeme se těšit opět v příštím roce!