Ověřujeme budoucnost

Listopad byl co do plánovaných akcí poměrně nabitý. Nejprve jsme se jako vystavovatel poprvé zúčastnili brněnského MSV a týden na to jsme se prezentovali i na Productronice v německém Mnichově.

MSV 2021

Mezinárodní strojírenský veletrh, který patří mezi největší svého druhu v Evropě, se konal od 8. do 12. listopadu na BVV v Brně. IMT mělo svůj stánek na tomto veletrhu premiérově a prezentovali jsme nejnovější technologie z oblasti testování a inspekce ve strojírenství.

Součástí naší expozice byla CT rekonstrukční stanice od YXLON a Volume Graphics, digitální mikroskopy Ash, extrémně odolná průmyslová keramika Doceram a kontaktní piny Feinmetall. S našimi budoucími partnery jsme diskutovali také na téma automatické 3D inspekce obráběných dílů a inline rentgenů Matrix.

Productronica 2021

Největší veletrh vývoje a výroby elektroniky hostil po dvou letech opět německý Mnichov. Stejně jako naposledy jsme se ukázali na společné expozici s našim dodavatelem FCT/ICT testerů Unites na stánku organizovaném agenturou Czech Trade. Akce se konala od úterý 16. do 19. listopadu.

Hlavním lákadlem našeho stánku byl FCT/ICT inline handler. Na stánku byly taktéž k prohlédnutí E-ISP flash programátory Novaflash, kontaktní piny Feinmetall a keramika Doceram. Veletrh jsme využili i k projednání nových projektů a diskuzi s našimi dodavateli a potenciálními partnery.

Tímto děkujeme všem, kteří se za námi zastavili. Bylo příjemné se opět potkat osobně.

V příštím roce se můžete těšit nejen na naši opětovnou účast na MSV, ale i na Amper v Brně od 17. května, kde samozřejmě nemůžeme chybět.