Ověřujeme budoucnost

 

Vážení zákazníci,

Dovolte nám Vás informovat, že společnost IMT Technologies & Solutions s.r.o. od začátku roku 2024 přebírá aktivity firmy SMT – Service, s.r.o. pro značky SMT Wertheim a Teledyne Dalsa.

 

Co tato změna bude v praxi znamenat pro Vás, zákazníky:

 

Nabídky, objednávky a fakturace:

Od března 2024 budou veškeré nabídky vytvářeny pod hlavičkou IMT. Nabídky vystavené pod hlavičkou SMT (zatím bez objednávky) budou aktualizovány a budou zaslány ze strany IMT.

Veškeré objednávky směřujte od března 2024 výhradně na firmu IMT. Objednávky, které byly zaslány na firmu SMT – Service, s.r.o. do 29. 2. 2024 budou vyfakturovány ještě firmou SMT – Service, s.r.o.

Servisní podpora:

Servisní týmy obou firem se propojí, což nám umožní geograficky a efektivněji pokrývat jednotlivé zákazníky. CZ tým bude proškolen na servis SMT Wertheim, SK tým bude proškolen na servis Koh Young. Stejná strategie bude fungovat i z pohledu dostupnosti náhradních dílů potřebných pro servis. Díky této synergii výrazně navýšíme servisní kapacity pro tyto nejfrekventovanější značky, jejichž počet instalací v součtu činí cca 500 strojů

Obchodní podpora:

Jednatel společnosti SMT Service, pan Miroslav Galajda, se zařadí do obchodního týmu IMT a bude mít nadále na starosti prodej pecí na celém území CZ/SK. Postupně bude jeho kapacita posílena dalším obchodníkem z IMT.

 

 

Miroslav Kovář – Jednatel

IMT Technologies & Solutions, s.r.o.

Miroslav Galajda – Jednatel

SMT – Service, s.r.o.