Ověřujeme budoucnost

Proces vizuální kontroly poměrně často selhává na lidském faktoru nebo na technické náročnosti nastavení parametrů. Přesně s těmito dvěma potížemi se umí vypořádat zařízení od našeho nového dodavatele Inspekto.

inspekto, optická inspekce, kontrola výrobků

Zařízení Inspekto S70 patří do kategorie autonomní optické inspekce poháněné AI algoritmy, které výrazně urychlují a usnadňují práci. Celé zařízení je navrženo jako jeden produkt využitelný v mnoha odvětvích a aplikacích, kde je velký nárok na kontrolu kvality.

Inspekční proces a algoritmy se řídí stejnou kognitivní logikou jako lidské rozhodovací schopnosti, ale s výrazně vyšší opakovatelností. Celé zařízení je koncipováno jako plug and play a jeho nastavení nevyžaduje znalosti programování. Po hardwarovém nastavení vyberete konturu objektu a oblasti, které vás zajímají, představíte Inspektu 20-30 ks dobrých vzorků a AI algoritmy se už postarají o nastavení parametrů testu.

Inspekto je možné používat samostatně nebo jakou součást automatizovaných pracovišť s roboty nebo PLC. Samozřejmostí je plná konektivita na MES systémy a tracebilita a statistika dat.

Galerie obrázků

Inspekto S70 v IMT

IMT Technologies & Solutions je od května tohoto roku oficiálním partnerem firmy Inspekto. Tento produkt jste již mohli vidět na veletrhu Amper nebo se s ním seznámit na našem technologickém semináři, kde o něj byl velký zájem pro jeho schopnosti kontroly na DPS. Přestože je firma Inspekto relativně novým hráčem na trhu má už důvěru technologických gigantů jako je Bosch, Mahle nebo Faurecia a i Vám rádi představíme jeho možnosti.

Na co byste využili Inspekto Vy? Dejte nám vědět.

Kontaktovat

Ing. Tomáš Janků

Sales Engineer

janku@imtts.cz
+420 702 253 075