Ověřujeme budoucnost

Po dvouleté odmlce se těšíme na 28. ročník veletrhu Amper. Na dosud největším stánku Vám představíme stálice i novinky od našich dodavatelů i z vlastní dílny. Zaměříme se na trendy v inspekci v SMT, robotizaci a také řešení pro nové výzvy v odvětví eMOBILITY.

Všechny naše technologie a hlavně naše odborníky najdete na BVV Brno

v hale F na stánku 3.09

3D měření tloušťky laku na DPS

3D měření tloušťky laku na DPS Představujeme Vám revoluční technologii 3D měření tloušťky ochranných laků a jiných transparentních vrstev na DPS – stroje Koh Young Neptune. S rozlišením okolo 5-10 um je stroj schopen ve 3D modelaci změřit výšku ochranného lakování v celé ploše FOV.

Automatická rentgenová inspekce

Stroje Matrix jsou vysokorychlostní automatické rentgeny pro inline inspekci kompletních DPS, případně i atypických vzorků na paletkách. Tato platforma nabízí jednu z nejrychlejších inspekcí na trhu a je ideální pro sériovou výrobu.

RTG počítačka součástek

Jednoduchý rentgenový nástroj na počítání SMD součástek v kotoučích a zásobnících společnosti Visiconsult. Díky globální knihovně odpadá složité ruční programování a výrazně se zjednodušuje obsluha.

Elektrické a funkční testování

Na našem stánku bude k vidění CMT tester Unites, kompakt tester s fixturou MG Products i zakázkové fixtury z produkce IMT.

IMT handler – rovněž se ukážeme se svým FCT/ICT inline handlerem.

Autonomní optická inspekce

Inspekto S70 je typizované inspekční zařízení pro kontrolu široké škály defektů. Pracuje na bázi algoritmů umělé inteligence, které výrazně urychlují nastavení inspekčních podmínek.

Zařízení hledá odchylky od databáze zlatých vzorků a následně na ně upozorňuje.

Co dalšího můžete vidět na stánku IMT?

Piškvorky proti robotovi

Přijďte na náš stánek otestovat vaše dovednosti v klasické deskové hře piškvorky! Náš robot se vám pokusí uštědřit lekci. Nenechte si ujít šanci v měření síly s umělou inteligencí!

Crash test s keramikou

Rozhodně jsme se nepřijeli ukázat jen s velkými stroji. K expozici jsme připravili průmyslovou keramiku Doceram (u ní si můžete vyzkoušet odolnost a zkusit ji zničit). Klasický crash test s kladívkem vás přesvědčí o její odolnosti.

Kód pro vstupenku vám rádi zašleme, kontaktujte nás.

Kontaktovat

Ing. Štěpán Krůpa

Sales & Marketing

krupa@imtts.cz
+420 601 695 790